Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
7 décembre 2009 1 07 /12 /décembre /2009 14:56
Traind in strainatate de 20 de anii de zile si nu avind nici un fel de legatura si contact cu Romania va rog sa ma scuzati de greselile care le prdoduc.

Va sigur pe fiecare ca greselile gramaticale care eu le fac nu este nimic pe linga greselile de programare care se ridica de la 15 pina la 800 pe fiecare pagina de site din portofeliul acestei societati.

Vreau sa spun ca google sau alte motoare de cautare ca sa referentieze siteul nostru trebuie sa inteleaga programul. Procedura la acestii robotii este ca va intra in siteul dumneavoastra si daca nu intelege programul pleaca. Ceea ce explica ca aceasta societate nu este bine referantata.

Inca o data mi de scuze pentru aceste greseli gramaticale care le-al facut. Dar daca doriti sa va scriu in Franceza pot sa o fac fara nici o problema si fara nici un fel de greseala.

Atentit l tepe ca de la aceasta societate.

Uitati pe lista lor de referinte cite siteurii au inchis. Nu este problema cu servarul ci problema care se intimpla este ca aceste programe ne find bine facute nu au fost referantate si au fost nevoite sa inchida.

Partager cet article
Repost0

commentaires